06/11-2015

Der bliver masser af julerier, når Danske Sømands- og Udlandskirker lørdag den 14. november afholder Verdensbasar i Lindevang Kirke på Frederiksberg. Operasangeren Kristina Vidic (billedet) vil synge.

 

Tekst | Bo Nygaard Larsen Foto | Rune Hansen

Det handler om julehygge, boder og opera, når Danske Sømands- og Udlandskirker, DSUK, lørdag den 14. november kl. 11-16 afholder Verdensbasar i Lindevang Kirke på Frederiksberg.

DSUK er populært folkekirken i udlandet, og igen i år vil Verdensbasaren præsentere varer fra hele verden.

Køb vores julekort af Esben Hanefelt Kristensen her.

»Vi arbejder over hele verden. Derfor er det naturligt, at vi på vores basar sælger nogle af de varer, som man kan købe i lande, hvor vi er repræsenteret. Det er en god måde at fortælle om vores på,« siger Anders Friis Knudsen, der er landssekretær i DSUK.

Basaren bliver åbnet af Kirsten Jørgensen, der er provst på Frederiksberg. I løbet af basaren vil operasangeren Kristina Vidic synger udvalgte arier – og under hele basaren vil der være mulighed for at købe noget at spise og drikke eller prøve lykken i lotteriet.

Køb vores julemærker af Esben Hanefelt Kristensen her.

»Det er sådan en rigtig familiebegivenhed. Alle kan komme forbi, gøre et godt køb eller få lidt at spise og drikke. Samtidig kan man høre, hvorfor det er vigtigt med danske sømands- og udlandskirker ude i verden,« siger Anders Friis Knudsen og fortsætter:

»Ganske vist er vi folkekirken i udlandet, men vores kirker har en anden finansiering. En stor del af de midler, vores kirker råder over, kommer fra frivillige bidrag. Uden disse bidrag ville meget se anderledes ud i kirkerne. Derfor vil basarens overskud gå til vores arbejde ude i verden.«

Køb vores julekort af Esben Hanefelt Kristensen her.


På julebasaren er der også mulighed for at købe de nye julekort og julemærker fra DSUK. De er tegnet af den internationalt anerkendte kunstner Esben Hanefelt Kristensen.
Del dette:

 

 
ManyVidsHD - Hottest vids from your favorite content creatorsErotic Porn; Passionate, Sensual Sex Videos | EroticaX